Am inceput activitatea in 2009, capitalul este integral privat, firma fiind o afacere de familie. Ideea pe care am avut-o atunci, ca de altfel si acum, este aceea ca prin produsele si serviciile noastre sa putem satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Credem ca am reusit. In anii care au trecut de la infiintare, principalul nostru scop a fost, si este in continuare, ridicarea calitatii produselor noastre. Am investit permanent in infrastructura, echipamente si, nu in ultimul rand, in oamenii nostri. Tot ceea ce am realizat pana acum a fost posibil doar impreuna cu dumneavoastra, stimatii nostri clienti.

  • CONFECTII METALICE SUDATE
  • Executam prelucrari mecanice, piese schimb pentru masini industria textila; cu strunguri CNC si conventionale, frezare pe masini de frezat CNC si conventionale, rectificare plana, rectificare arbori .
  • Confectionam structuri metalice industriale, batiuri utilaje, utilaje industria textila, debitari ghilotina, taiere cu plasma, indoire abkant,  sudura MIG-MAG, WIG  otel, inox, aluminiu